ITSEPALVELU

 

Pesulassamme voit pestä itsepalveluna asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella. Olemme Kuopion ainoa myös itsepalvelu periaatteella toimiva pesula. Itsepalvelu on edullinen, helppo ja nopea vaihtoehto esim. konepestävien mattojen pesettämiseen. Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi pesuaineita, sillä pesuaineet ja tahranpoistoaineet sisältyvät konehintaan. Kesällä matot voi viedä ulos kuivumaan, jolloin lämmin tuulenvire kuivattaa ne hetkessä. Itsepalveluna pesemiseen tarvitaan pesukoneen varaus, varaa aika tästä tai sivun oikeasta laidasta emaililla tai soittamalla puh. 017 263 3128.

Pesukoneet

23 kg

Koneeseen mahtuu kapeaa, n. 80 cm leveää mattoa 15-20 m tai 2-3 kpl keskusmattoja (160 x  240) tai tällä koneella voidaan pestä kerralla koko perheen vuodevaatteet (4 tyynyä ja 4 täkkiä).

15 kg

Koneeseen mahtuu kapeaa, n. 80 cm leveää mattoa noin 8 m tai yksi keskusmatto (160 x 240). Unohda pyykkipäivä, tällä koneella voi pestä suuremmankin perheen viikkopyykit.

7 kg

Koneeseen mahtuu n. 6 lakanaa tai yksi täkki tai pieni matto. Myös untuvatakin pesu onnistuu tällä koneella ja puhdasta tulee!

Pesukoneiden täyttömäärät ovat suuntaa antavia, sillä siihen vaikuttavat tekstiilien paksuus ja jäykkyys.

Kuivaus

Teholinkouksen jäljiltä tekstiilit voi viedä halutessaan kuivumaan kotiin tai ne voi kuivata nopeasti ja tehokkaasti kuivausrummussa. Matot ja suuret tekstiilit voi jättää kuivumaan yön yli kuivaushuoneeseen.