PESULAPALVELUT

 

Mattojen pesu

Olemme maton pesun ammattilainen! Meille voit tuoda mattosi ilman ajanvarausta silloin kun sinulle sopii. Tarvittaessa tilaa edullinen kuljetuspalvelumme ja nauti helposta matonpesusta!

Teemme matoille aina ennen varsinaista pesua tahranpoisto käsittelyn. Pesemme mattosi pesuohjeen mukaisesti joko pesukoneessa tai laaka/tasopesuna. Huolehdimme, että matostasi tulee puhdas ja että se säilyttää muotonsa.

Pesemme kaikenlaiset matot mm. puuvilla- ja räsymatot, plyysi-, käytävämatot.

Konepesut

Laadukkaat pesukoneemme ja tehokkaat pesuaineet takaavat parhaan mahdollisen pesutuloksen! Pesukoneillamme voidaan pestä kaikki vesipestävät tekstiilit. Kaikissa pesukoneissamme on valittavissa 30/40/60/90° pesuohjelmat. Pesuohjelman kesto riippuu valitusta pesulämpötilasta n. 30 - 60 min. Pesukoneissa voidaan valita myös hellävarainen pesuohjelma sekä korkea vesitaso.

Suurten tekstiilien, kuten esim. mattojen, vuodevaatteiden ja sijauspatjojen pesu on todella helppoa ja nopeaa isoilla pesukoneilla! Myös untuvatuotteille kannattaa valita riittävän iso pesukone.

Vuodevaatteet kannattaa pestä 60°c, mikäli se on pesuohjeen mukaan sallittua. Peitot suositellaan pestäväksi noin kerran vuodessa ja tyynyt muutaman kerran vuodessa.

 

Mankelipyykit

Pesemme kaikki normaaliin valko- ja kirjopesuun soveltuvat tekstiilit, mm. lakanat, liinat, pyyhkeet. Jokaisen asiakkaan pyykit pestään erikseen.

Vesipestävät tekstiilit, mm.

 

 

building
 
building
 
building