Höyrypuhdistimet

KÄRCHER Höyrypuhdistin SG 4/4

 

Höyryllä puhdistaminen on ekologista ja hygieenistä: samalla kun huolehdit kodin puhtaudesta voit vähentää perheesi altistumista voimakkaille pesuaineille ja osallistua ympäristön kemikaalikuorman keventämiseen.  Mikäli puhdistamme kotiamme voimakkailla pesuaineilla, emme voi koskaan olla varmoja, saammeko huuhdeltua pesuainejäämät kokonaan pois. Varsinkin jos perheessä on pieniä lapsia, on huoli pesuainejäämistä aiheellinen. Höyryn puhdistava voima irroittaa tehokkaasti lian ja rasvan kotisi kovista pinnoista.

Höyrypuhdistimella peset

 

Kärcher SG 4/4 on uusi, erityisesti ammattikäyttöön mitoitettu höyrypuhdistin. Laite on tehty kovaan, säännölliseen käyttöön, ja käytännöllisen kokonsa ansiosta se kulkee helposti mukana paikasta toiseen. Ammattitason höyrypuhdistin soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa korkeat hygieniavaatimukset korostuvat. Höyrypesureissa on laadullisia eroja; markettien halvimmista laitteista ammattitason pesureihin. Koska höyrypesurilla ei siivota viikoittain, suosittelemme halvan laitteen ostamisen sijaan vuokraamaan höyrypesurin Pyykkisatamasta. Meillä on ammattikäyttöön suunnitellut, turvalliset ja tehokkaat laitteet, joiden käyttö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

SG 4/4 höyrypuhdistin tuottaa voimakkaan 4 barin höyrypaineen ja kahteen säiliöön mahtuu yhteensä 4 litraa vettä. Jatkuvatäyttöisessä kahden säiliön järjestelmässä toinen säiliö voidaan irrottaa ja täyttää nopeasti työskentelyn lomassa. Tämä mahdollistaa tehokkaan, yhtäjaksoisen toiminnan. Lisäksi lämmityskattila toimii nopeasti ja energiatehokkaasti ja höyrypuhdistin saadaan nopeasti käyttövalmiiksi, kun vain osa vedestä lämmitetään kerralla.

Kuuma höyry eliminoi bakteereille otollisen kasvualustan hygieenisesti ja turvallisesti. Höyrysuihku irrottaa tehokkaasti pinttyneen, rasvaisen ja öljyisen lian, saippuajäänteet ja kalkkeutumat ja saavuttaa hankalat nurkat ja katveet. Höyrypesu on erinomainen ratkaisu sekä kemikaalittomia puhdistamiseen että kaikkiin niihin ahtaisiin ja hankaliin paikkoihin, joiden puhdistaminen rätillä - tai vaikka hammasharjalla - on haastavaa.

Höyryä voidaan käyttää myös tunkkaisuuden poistamiseen vaatteista ja tekstiilipinnoista.

Kattavat varusteet

Kattava varustelu tekee SG 4/4 höyrypuhdistimesta monikäyttöisen. Vakiovarusteisiin kuuluu kaksi lattiasuutinta joita voi käyttää eri käyttötarkoituksiin karkean, pinttyneen lian irrottamisesta lattioiden desinfektointiin. Irtoava lika kerääntyy suuttimeen kiinnitettävään puhdistusliinaan, joka on helppo vaihtaa ja pestä käytön jälkeen. Käsisuutin yhdessä erilaisten harjojen kanssa sopii pieniin täsmäkohteisiin, kuten hanojen ja pesualtaiden puhdistamiseen. Mukaan kuuluu myös rakosuutin sekä säiliön täyttämistä helpottava suppilo.

Käyttäjäystävälliset yksityiskohdat

2,5 metrin pituinen höyryletku tarjoaa suuren toimintasäteen ja ergonomisen kädensijan ansiosta koneen siirtäminen ja kuljettaminen on vaivatonta. Selkeä käyttöliittymä tekee käytön omaksumisesta helppoa. Ulkomitoiltaan kompakti pesuri vie vain vähän säilytystilaa ja kulkee mukana helposti.

Höyrypuhdistimen vuokra 55 €/vrk tai viikonloppu (pe-ma), sis. puhdistusliinan ja käyttöopastuksen.

Varaa höyrypuhdistin emaililla: info@pyykkisatama.fi tai soittamalla puh. 017 263 3128.