KÄRCHER Lattianpesukone BR 30/4 C

 

Lattiat puhtaaksi ilman moppeja: Tehokas yhdistelmäkone pienien ja keskikokoisien tilojen lattioiden pesuun ja puhdistamiseen!

Erittäin pienikokoinen ja kevyt (vain 11 kg) yhdistelmäkone tarjoaa tehokkaan ja hygieenisen vaihtoehdon manuaaliselle lattiapintojen puhdistukselle. BR 30/4 C on tehokas 20 - 200 m² suuruisilla aloilla. Tehokas imu jättää lattian kuivaksi pesun jäljiltä ja auttaa ehkäisemään liukastumisen vaaraa. BR 30/4 C sopii ihanteellisesti kovien lattiapintojen puhdistamiseen esim. keittiöihin, liiketiloihin, ravintoloihin, huoltoasemille, hotelleihin, ravintoloihin sekä kuntosalien ja urheiluhallien pukuhuoneisiin.

Pystymallinen, pienikokoinen ja kevyt yhdistelmäkone muistuttaa mattoimuria, ja on aivan yhtä ketterä ja helppo käyttää. Moppiin verrattuna puhdistustulos on paljon perusteellisempi 10-kertaisen pintapaineen ja harjan korkean pyörimisnopeuden (1500 rpm) ansiosta. Likaveteen ei tarvitse koskea, sillä se imetään umpinaiseen säiliöön. Kone puhdistaa sekä eteen- että taaksepäin. Tarvittaessa pesu voidaan suorittaa kahdessa vaiheessa, kun lika on pahasti pinttynyt.

Koneellinen puhdistus on nykyaikaa: Siirry koneelliseen lattianpuhdistukseen ja luovu mopeista, Kärcher BR 30/4 yhdistelmäkone on erittäin kustannustehokas ratkaisu lattioiden puhdistukseen.


Lattianpesukoneen vuokra 60 €/vrk tai viikonloppu (pe-ma), sis. pesuaineen.

Varaa lattianpesukone emaililla: info@pyykkisatama.fi tai soittamalla puh. 017 263 3128.